Tuesday 28 April 2020

Weet hoe u uw KPN-router kunt resetten?

KPN is een bekende WI-FI dienstverlener in Nederland. Als je het gebruikt, beschouw jezelf dan als een geluksvogel. Omdat hetzelfde een onberispelijke klantenservice biedt. Enkele van de meest voorkomende technische fouten zijn netwerk- of verbindingsfouten, een probleem met de routerverbinding. Ze hebben een speciale helpdesk die betrouwbaar en efficiënt is om zo snel mogelijk de juiste oplossingen te bieden. Router speelt een sleutelrol bij het bepalen van de algehele snelheid van uw internetverbinding.

De router heeft de vorm van Experia Box. Er is een wezenlijk verschil tussen opnieuw opstarten en opnieuw instellen. Terwijl opnieuw opstarten de cyclus is om het opnieuw te starten. Het resetten houdt in dat u de fabrieksinstellingen herstelt. Hier, met de technische assistentie van KPN Belgie, zullen we een korte handleiding geven over hoe de router te resetten zoals beschreven in de volgende stappen:

KPN Belgie

• Koppel eerst de router en de modem los. Tegelijkertijd moet u ook andere hardware-netwerkswitches loskoppelen.

• Ten tweede moet u enkele seconden wachten. Hierdoor kan het apparaat afkoelen en fungeren als een indicator voor uw internetprovider, pc's en andere meerdere apparaten die u beide in de offline modus hebt gezet.

• Om de stroom in te schakelen. Sluit de modem opnieuw aan. Als het niet aangaat. Ga verder door op de aan / uit-knop te drukken. Wacht een paar seconden. Laat de modem gedurende deze periode het ISP-adres verifiëren.

• Sluit de router aan en wacht minimaal enkele minuten om de router wat tijd te geven om op te starten. Hiermee kunnen ook andere apparaten nieuwe IP-adressen verkrijgen.

• Controleer, nadat u de modem en router opnieuw hebt opgestart, of het probleem is opgelost. Hiervoor hoeft u de pc's en andere niet-bekabelde apparaten niet per se opnieuw op te starten, maar u heeft deze mogelijk wel nodig. Als er enige discrepantie is in sommige apparaten die online zijn en andere offline.

Als de bovenstaande stappen voor probleemoplossing niet helpen, kunt u de hulp inroepen van het KPN klantenservice telefoonnummer, zij streven ernaar om de klant de best opgeloste antwoorden te geven. Je kunt ze bereiken via online chatondersteuning, geautomatiseerd bellen en sms'en. Dit is mogelijk dankzij het team van betrouwbare techneuten die geloven in het leveren van effectieve oplossingen op de meest transparante manier.

No comments:

Post a Comment