Thursday 23 April 2020

Hoe uitgezonden bericht op WhatsApp door te sturen?

Vandaag leven we in het tijdperk van communicatietechnologie. Elke dag zijn we getuige van de opkomst van nieuwe manieren om onze gedachten of boodschappen over te brengen. Een dergelijke populaire manifestatie is de Whats-app. Het is een van de informele manieren om contact te maken met mensen en het is een platform om populaire dagelijkse media zoals afbeeldingen, video's, audio en documenten te delen. Het is voornamelijk tweeledig in termen van bruikbaarheid, omdat het voornamelijk een op tekst en media gebaseerde applicatie is die toegankelijk is op pc's, smartphones of laptops. Interessant is dat gebruikers kunnen communiceren via internetgegevens of wifi zonder de kosten van sms te dragen.

Hier, met de technische assistentie van whatsapp Belgiƫ, zullen we een beknopte handleiding geven over hoe de uitgezonden berichten te verzenden. Het is een soort massaboodschap waarmee individuen op je kunnen reageren en de ontvangers elkaar niet kunnen zien. Daarom kunnen de stappen naar hetzelfde worden beschreven zoals hieronder:

whatsapp belgie

• Start eerst de whatsapp-applicatie met behulp van de smartphone. Ga verder door op de chats-optie op de navigatiebalk te tikken.

• Selecteer in de vervolgkeuzelijst de nieuwe uitzendoptie. Tik vervolgens op contacten om ze specifiek te selecteren als ontvanger van de berichten.

• Er is een maximale tiklimiet van 256 contacten naar wie u de berichten kunt sturen. Ga verder door op te tikken om de lijst met geselecteerde ontvangers te bevestigen.

• De gereed-knop onderaan; geef een vriendelijk voorbeeld van het nummer van de ontvanger die u hebt geselecteerd om het uitgezonden bericht te ontvangen.

• Dit wordt bepaald uit het maximale aantal van 25. Ga verder door op de knop Gereed te klikken.

• Voeg na het typen van het betreffende bericht indien nodig een video, locatie, foto of specifieke contactpersoon toe.

• Klik ten slotte op de verzendoptie om het uitgezonden bericht te verzenden.


Daarom, in combinatie met de ondersteuning van het Whats app-telefoonnummer, worden de stappen om een ​​uitgezonden bericht door te sturen vrij eenvoudig. Het is vooral handig voor het maken van persoonlijke aankondigingen, evenementspecifieke uitnodigingen of identieke berichten. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk. Want ze hebben een aantal van de best gekwalificeerde ingenieurs om u resultaatgerichte antwoorden en honderd procent bevredigende oplossingen te bieden.

No comments:

Post a Comment