Friday 24 April 2020

Hoe u uw tube-beperkte modus op het bureaublad kunt uitschakelen?

You tube is een van de grootste sociale netwerksites. Door het te gebruiken, kunt u een bepaalde video of audio delen, verkennen en beoordelen met de massa. Tegelijkertijd geeft dit je ook toegang tot commentaar, abonneren of video delen. Het heeft een breed netwerk en het gebruikersbestand is over de hele wereld verspreid. De gebruikers komen echter vaak technische glitches tegen, ongeacht de geavanceerde functies die je tube als medium biedt. Dit kan van alles zijn met betrekking tot het instellen van een account, problemen met het uploaden van video's of inhoud, abonnementsproblemen of andere accountinstellingen.

Met de efficiƫnte ondersteuning van YouTube Belgiƫ, helpdesk. Het is mogelijk om tot passende oplossingen te komen. De beperkte modus voorkomt voornamelijk dat je storende of gevoelige inhoud op je tube bekijkt. Hier zullen we ons vooral zorgen maken over hoe u hetzelfde kunt uitschakelen zoals beschreven in de volgende eenvoudige stappen:

youtube belgie

• Klik op de startpagina openen met de computerbrowser. Als je niet bent ingelogd, tik je op inloggen in de rechterbovenhoek van de pagina door het e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

• Tik op het profielpictogram te openen, rechtsboven op de you tube-pagina. Hierdoor wordt een vervolgkeuzelijst geopend.

• Selecteer daaronder de optie Instellingen. Tik vervolgens onderaan de instellingenpagina op de vervolgkeuzelijst beperkte modus openen.

• Dit zou tegelijkertijd de extra opties aan het einde van het browservenster openen.

• Scroll verder naar beneden en selecteer het uit-vak. Ga verder door op Opslaan te klikken onder aan de sectie met beperkte modus. Het zou het beperkte uitschakelen en de noodzakelijke wijzigingen opslaan.

• Sluit en open tenslotte een nieuw you tube-tabblad. Het zou helpen om de cache aan te passen door toegang te geven tot eerder beperkte video's die bij volgende zoekopdrachten worden weergegeven.



Daarom, met de technische hulp van je tube telefoonnummer. Het is vrij eenvoudig om tot een nauwkeurige resolutie te komen. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met het team van gekwalificeerde en bekwame ingenieurs om op de meest transparante en tijdgebonden manier ultieme oplossingen te krijgen.

No comments:

Post a Comment