Wednesday 22 April 2020

Een overzicht van het bijwerken van Garmin-kaarten

Garmin is een populair volgapparaat. Het productiebedrijf is gespecialiseerd in GPS-sporttechnologie, outdoor, maritieme en geautomatiseerde activiteiten. Het fungeert als een perfecte richtingvolger waarmee u discreet een bericht naar de geselecteerde groep contacten kunt sturen met realtime geografische locatie. Het toestel is echter niet zonder tekortkomingen. Het kan te maken hebben met de installatie- en activeringsfouten, problemen bij het synchroniseren van de kaartproblemen met het betreffende GPS-apparaat of het koppelen via mijn telefoon.

Hier, met de technische expertise van Garmin België, zullen we een kort overzicht geven over hoe de kaartfuncties op de Garmin-compatibele apparaten kunnen worden bijgewerkt. Dit zou u verder in staat stellen om de meest nauwkeurige locatiegerichte informatie te krijgen, terwijl u van en naar de bestemming reist. Hetzelfde kan worden bijgewerkt met behulp van Garmin express, omdat het de manier biedt om de meest recente kaarten op het betreffende apparaat te downloaden en te installeren, zoals hieronder beschreven:
Garmin België

• Navigeer om het te installeren naar de officiële website van Garmin express. Ga verder door de app te selecteren om deze op de Windows- en Mac-computer te downloaden. 
• Om de installatiewizard te starten, slaat u het rootbestand op het bureaublad op en klikt u tweemaal op .exe. dmg-bestand.
• Plaats een vinkje en ga akkoord met de voorwaarden van het programma.
• Ga in het nieuwe dialoogvenster dat verschijnt naar voren door op de installatieknop te klikken en houd de instructies op het scherm in de gaten om het installatieproces te voltooien.
• Nadat het installatieproces is voltooid, tikt u op de optie om Garmin express onder aan de pop-up te starten, om het compatibel te maken met uw GPS.
• Ten slotte kunt u het GPS-apparaat op de pc aansluiten met behulp van een USB-poort.

Naast de bovenstaande stappen voor probleemoplossing, kunt u, als u enige twijfel ondervindt, contact opnemen met het telefoonnummer van Garmin, het toegewijde team zal u de ultieme oplossingen bieden. Ze zouden hun best doen om het apparaat te repareren en de kaart gerelateerd bij te werken instellingen. De klantenservice is 24 * 7 beschikbaar om uw ongemak weg te nemen.

No comments:

Post a Comment