Monday 27 April 2020

Hoe Twitter-wachtwoord te wijzigen met behulp van de website?

Twitter is een vorm van sociale netwerksite, waar mensen hun stem moeten verheffen. Hetzelfde is beperkt tot 140 tekens. Het is in de eerste plaats een microblogsite waar je mensen kunt volgen en hun tweets op de startpagina kunt delen. Als gebruiker komen echter vaak problemen voor. Bijvoorbeeld een fout bij het plaatsen van een bericht of afbeelding, het herstellen van een opgeschort of gedeactiveerd account, het opnieuw instellen van het wachtwoord, problemen bij het volgen van een bepaalde gebruiker. De lijst is eindeloos.

Om het account te beschermen tegen hacking en andere phishing-aanvallen, is het aan te raden uw wachtwoord vaak te wijzigen. Dit is zelfs nodig als u denkt dat uw account niet is gehackt of gehackt. Dit is met name het geval om het in de toekomst af te wenden en het account veiliger te maken. Hiervoor nemen we de technische assistentie van de blaffende klantenservice van Twitter zoals hieronder beschreven. Hier zullen we dit bespreken over hoe je het op zijn website kunt wijzigen.

Twitter Belgie

• Klik op de profielafbeelding openen in de rechterbovenhoek en selecteer instellingen. U wordt naar de betreffende pagina geleid.

• Tik op open de wachtwoordoptie aan de linkerkant van de instellingenpagina. Dit staat onder het subgedeelte van beveiliging en privacy.


• Voer voor het wijzigen het bestaande wachtwoord in. Ga verder door het nieuwe wachtwoord tweemaal in het tekstveld in te voeren om het te bevestigen.

• Druk vervolgens onderaan op opslaan om het nieuwe wachtwoord voor je twitter op te slaan.

• Hierdoor wordt u vervolgens afgemeld bij andere apparaten. U heeft het nieuwe wachtwoord nodig om weer toegang te krijgen.

• De browser die u gebruikt, heeft mogelijk de oude Twitter-code opgeslagen voor gemakkelijke toegang. U moet de nieuwe code invoeren om terug te tekenen.

In combinatie met de stappen voor probleemoplossing en de professionele begeleiding van Twitter BelgiĆ«, lijkt het wijzigen van het wachtwoord op de website daarom een ​​makkie. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het speciale klantenondersteuningsforum. U kunt ze openen via respectievelijk een online chatservice, geautomatiseerde gratis oproepondersteuning of via andere externe services. Ze streven ernaar om u zo snel mogelijk de meest bevredigende oplossing te bieden.

No comments:

Post a Comment