Thursday 16 July 2020

Hoe kan je je YouTube-kanaal tijdelijk verbergen?

YouTube is een van de grootste media waarmee je de audio of video met de betrokken mensen kunt verkennen, uploaden, delen of beoordelen. Het biedt het gemeenschappelijke platform om de video te rapporteren of erop te reageren, de kanalen te delen, zich te abonneren en ook te verdienen met de talenten. Maar als een veelvoorkomende mediatoepassing zal het ongetwijfeld met technische fouten worden geconfronteerd. Zoals problemen met het uploaden van video's, ongeldige inloggegevens en nog veel meer.

Hier, met de technische ondersteuning van YouTube klantenservice nummer, zullen we een kort inzicht geven in hoe je het YouTube kanaal tijdelijk kunt verbergen. In dit verband is het ook belangrijk op te merken dat het verbergen van YouTube-kanaal de communityposts, opmerkingen en antwoorden zou verwijderen zoals beschreven in de volgende stappen:


• Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je bent aangemeld bij het YouTube-kanaal dat je wilt verbergen.

• Ga verder door naar de geavanceerde accountinstellingen te gaan. Hiervoor moet je rechtsboven tikken en vervolgens op account> instellingen tikken of linksonder kiezen voor geavanceerde instellingen.

• Kies vervolgens onderaan het verwijderde kanaal. Hetzelfde zou je omleiden naar de pagina, waar je het kanaal kunt verbergen. Mogelijk moet u ook de aanmeldingsgegevens invoeren.

• Ga door met het kiezen van Ik wil het kanaal verbergen of ik wil de inhoud verbergen.

• Tik op de vakjes om te bevestigen wat er op het betreffende kanaal verborgen zou zijn.

• Tik ten slotte op het verbergen van mijn kanaalopties.

In het geval dat u de inhoud zichtbaar wilt maken voor anderen. Je kunt het verbergen en ervoor kiezen om het later weer in te schakelen. Als je de inhoud verbergt, worden de kanaalnaam, video's, likes of abonnees privé. Terwijl alle opmerkingen en antwoorden permanent zouden worden verwijderd. De accountgegevens op andere Google-eigendommen blijven intact.

Voor verdere ondersteuning kunt u contact met hen opnemen via de YouTube-helpdesk. Als gerenommeerde online serviceproviders zijn we al tientallen jaren actief in de YouTube-industrie. De technische vertegenwoordigers staan ​​altijd klaar om gebruikers met al hun expertise en kennis van dienst te zijn. Als je onmiddellijke verlichting nodig hebt voor de veelvoorkomende YouTube-zorgen, kun je contact opnemen met de techneuten voor 100 procent resultaatgerichte oplossingen.

No comments:

Post a Comment