Thursday 25 June 2020

Hoe meld je je af bij Twitter op de iPhone?

Twitter is een van de beroemde microblogsites, waar je zou moeten zeggen door te tweeten. Het is een van de sociale mediaplatforms waar je je stem kunt verheffen door de woorden te beperken tot 140 tekens of minder. Het biedt een gemeenschappelijk platform om de mensen te volgen en de tweets op de startpagina te delen. Omdat de structuur van de tweet kort moet zijn, wordt u aangeraden om verstandig te zijn bij het selecteren van uw woorden. Als je iemands tweet plaatst, wordt dit een retweet genoemd.

Maar gebruikers kunnen verschillende problemen tegenkomen, zoals gerelateerd aan accountherstel of wachtwoordherstel.
Hier, met de technische ondersteuning van Twitter helpdesk bellen, zullen we inzicht geven in hoe u zich kunt afmelden bij Twitter op de iPhone, zoals beschreven in de volgende stappen:


• Klik eerst op de Twitter-app openen en tik rechtsonder op het tabblad genaamd mij.

• Ga verder door op de accountknop te tikken, die lijkt op de afbeelding van twee silhouetten.

• Om te vragen een verwijderknop te openen, veeg je over je accountnaam en tik je op verwijderen.

• Ga naar het twitterpictogram in de mobiele browser en klik rechtsboven met het label "mij".

• Tik op de knop Instellingen, hetzelfde moet een grijze afbeelding van versnellingen zijn.

• Ga verder door op afmelden te tikken.

• Als alternatief kunt u zich ook afmelden door hetzelfde in iOS te integreren. Open hiervoor de instellingenoptie en tik op Twitter.

• Selecteer het account waarbij u zich wilt afmelden.

• Klik ten slotte tweemaal op het account verwijderen.

Voor verdere hulp kun je contact opnemen met de twitter helpdesk. De experts bieden u snelle oplossingen zodat u de problemen snel kunt oplossen. De experts bedienen de klanten al tientallen jaren. Dus als klant kunt u nauwkeurige oplossingen verwachten. U kunt het probleem oplossen door het ondersteunende en repetitieve team. Ze hebben de juiste kennis en expertise om zowel de technische als niet-technische problemen met betrekking tot het Twitter-account op te lossen. Dus, zonder uw kostbare tijd te verspillen, bereikt u de experts die niet alleen zouden helpen bij het oplossen van de problemen, maar die er ook voor zullen zorgen dat u in de toekomst niet opnieuw met een vergelijkbare situatie wordt geconfronteerd.

No comments:

Post a Comment