Thursday 4 June 2020

Gemakkelijke manieren om Twitter te verbinden met Facebook?

Twitter is een microblogsite waar gebruikers moeten tweeten wat ze willen zeggen in zo min mogelijk woorden. Dit is een soort social media platform waar gebruikers hun stem kunnen verheffen tot een maximum van 140 karakters of minder. Een ideale tweet moet kort zijn, dus u wordt geadviseerd om uw tweets verstandig te selecteren. Net als bij andere sociale netwerksites is Twitter niet vrij van technische problemen. Enkele van de vaak gemelde problemen zijn dat de app niet goed werkt of niet goed reageert, problemen met het in- of uitloggen, problemen met het ontvangen van specifieke nieuwsupdates.

Hier, in deze webpost, zullen we een kort overzicht geven van hoe u de Facebook-accounts kunt verbinden met een Twitter-account om uw tweets op FB te plaatsen. Hier, met de technische ondersteuning van twitter bellen, zullen we een kort overzicht geven van hoe je een twitter-account aan Facebook kunt koppelen en de enige voorwaarde is dat je de website van twitter op de computer moet gebruiken.

twitter bellen


• Klik eerst op de Twitter-website openen. Dit zou de startpagina openen als u bent ingelogd.

• Ga verder door op het profielpictogram te tikken, dat zich in de rechterbovenhoek van de pagina net naast de linkerkant van de tweet-knop bevindt. Hierdoor zou een vervolgkeuzemenu worden geopend.

• Scroll naar beneden en tik op Instellingen en privacy onderaan de vervolgkeuzelijst.

• Druk op op het tabblad apps. Deze vind je aan de linkerkant van de pagina.

• Tik vervolgens rechts van het FB-pictogram bovenaan op verbinden met de Facebook-knop.

• Ga verder door in te loggen op Facebook. Voer hiervoor het e-mailadres en wachtwoord in.

• Eindelijk, nadat je op ok tikt. Hierdoor zou Twitter op uw FB-pagina kunnen worden geplaatst. Het twitteraccount is nu gekoppeld aan het FB-account.

Voor verdere hulp kunt u bellen met de helpdesk van de klantenservice van Twitter. De experts bieden u snelle oplossingen zodat u gemakkelijk van de overlast af kunt komen. U kunt via e-mail of live chatbox contact opnemen met de professionals voor onmiddellijke oplossingen. De diensten zijn betrouwbaar en betaalbaar zodat de gebruiker optimale ondersteuning krijgt. Ze garanderen altijd eersteklas oplossingen voor technische of niet-technische fouten.

No comments:

Post a Comment