Monday 18 May 2020

Weet je hoe je Twitter Lite moet gebruiken?

Twitter is een microblogsite waar gebruikers moeten tweeten wat ze willen zeggen. Het is een populaire sociale mediasite waar gebruikers hun stem kunnen beperken tot 140 tekens. Je kunt de mensen volgen en hun tweets delen op de startpagina. Als je iemands tweet probeert te plaatsen, wordt dit een retweet genoemd. Je moet verstandig zijn met je woorden en de geposte tweet moet helder en nauwkeurig zijn. Twitter heeft een nieuwe snellere versie van zijn site geïntroduceerd, twitter lite genaamd, en biedt de belangrijkste functies van reguliere twitter.

Hier, met de technische ondersteuning van twitter bellen, zullen we een korte handleiding geven over het gebruik ervan. Het is zeer snel en responsief, gebruikt minder gegevens, neemt minder opslagruimte in beslag en ondersteunt pushmeldingen of ander offline gebruik in moderne browsers. De stappen om hetzelfde te gebruiken, kunnen dus worden geïdentificeerd als:

twitter bellen

• Ga naar je mobiel. Twitter. com accountpagina. Klik hiervoor op je profielfoto.

• Tik in de lijst op het profielpictogram om het te openen.

• Ga verder door op de optie Profiel bewerken te klikken. U kunt uw profielfoto wijzigen of toevoegen.

• Nadat u de benodigde bewerking hebt uitgevoerd met betrekking tot een bio, locatie, website vanaf daar. Tik op de opslagoptie.

• Ga verder door op het blauwe pictogram te klikken om de tweet op te stellen. Sluit af door op de tweet-knop te klikken.

• Nu om directe berichten te verzenden met lite. Klik onderaan op het blauwe pictogram voor toevoegen.

• Ga door met het selecteren van uw vrienden die berichten willen verzenden. Tik vervolgens op de knop Volgende.

• Nadat je het bericht hebt opgeschreven, kun je ook afbeeldingen of emoji's gebruiken.

• Klik ten slotte op het verzendpictogram.

Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met twitter telefoonnummer. U kunt contact opnemen met de gecertificeerde professionals via e-mail of livechat. De getrainde technici zullen proberen de problemen in een minimum van tijd op te lossen. De diensten zijn zeer betrouwbaar en betaalbaar zodat de gebruiker optimale ondersteuning krijgt. Ze garanderen een eersteklas oplossing voor elk technisch of niet-technisch probleem. De gebruikers kunnen de klok rond de Twitter helpdesk bellen. U krijgt zeker de professionele begeleiding van ijverige werknemers voor de deur.

No comments:

Post a Comment