Tuesday 26 May 2020

Hoe YouTube-kanaal verwijderen?

YouTube is het grootste medium waarmee je de audio of video's met mensen kunt verkennen, uploaden, delen of beoordelen. Het biedt een gemeenschappelijk platform om de video te rapporteren of erop te reageren, te delen, je te abonneren en te verdienen met je talent. Net als een andere sociale netwerksite is het ook het populaire medium van online marketing. Hetzelfde is echter ook vatbaar voor technische storingen. U kunt zich bijvoorbeeld niet aanmelden bij YouTube of een ander apparaat met inloggegevens of andere technische problemen met betrekking tot uploads.

Hier, met technische ondersteuning van YouTube klantenservice nummer, zullen we een korte handleiding geven over hoe je het YouTube-kanaal kunt verwijderen. Er zijn in de eerste plaats twee soorten kanalen: het ene is een merkaccount dat is gekoppeld aan het Google-hoofdaccount en het hoofdaccount dat rechtstreeks is gekoppeld aan het e-mailadres van Google. Je kunt beide kanalen verwijderen via de instellingen van je tube-account of via de Google-accountpagina. In deze webpost gebruiken we de vorige methode.

YouTube klantenservice nummer

De stappen om YouTube-kanaal te verwijderen met behulp van de accountinstellingen zijn dus:

• Klik eerst op de YouTube-pagina met geavanceerde instellingen van je standaardkanaal.

• Tik op open je profielpictogram in de rechterbovenhoek van het venster. Hierdoor wordt de vervolgkeuzelijst geopend.

• Klik in de weergegeven lijst op de naam van het kanaal dat u wilt verwijderen.

• Blader door de lijst en tik onderaan op de optie Kanaal verwijderen.

• Ga verder door het wachtwoord in te voeren dat u gebruikt om u aan te melden bij uw Google-account. Ga verder door op Volgende te tikken onder het wachtwoordtekstveld.

• Tik op Ik wil permanent mijn inhoudsoptie verwijderen.
• Als u in het midden van de pagina klikt, wordt de kop vergroot door erop te klikken.

• Vink onderaan de optie "het volgende wordt definitief verwijderd" aan.

• Klik hierna op de optie mijn inhoud verwijderen. Dit zou een pop-upvenster openen.

• Voer de kanaalnaam of het e-mailadres in, afhankelijk van het type kanaal dat u verwijdert wanneer daarom wordt gevraagd.

• Tik op open de optie mijn inhoud verwijderen in de rechterbovenhoek van het pop-upvenster.

In het geval dat u primaire accountkanalen verwijdert. Hetzelfde zou alle kanalen verwijderen, inclusief afspeellijsten, video's en favorieten. Voor verdere hulp kun je contact opnemen met YouTube nummer. U krijgt meteen de hulp. Het klantenserviceteam is een gerenommeerde online serviceprovider. De ingenieurs zorgen binnen de kortst mogelijke tijd voor betaalbare en resultaatgerichte oplossingen.

No comments:

Post a Comment